Koral

Suzanne Brøgger, Utgitt år: 2019

Hvordan kan vi forvalte kjærligheten?

Suzanne Brøgger har skrevet sammen tre av sine selvbiografiske bøker til en ny roman som nærmest utgjør en livsfilosofi. Hun ser tilbake på oppveksten i Thailand, jakten på en pelshatt i Jerusalem, en grenseløs forelskelse i København – det handler om frihetslengsler, livslyst, eksperimenterende sexliv og det å leve så tett på virkeligheten som mulig. Koral er en personlig fortelling om kjærlighet, seksualitet og frigjøring – en bok om hva det innebærer å være menneske, hva det innebærer å gi seg hen. 


«Først i ettertid ser man hva det gikk ut på. Jeg ødelegger mine bøker for å si ja til livet om og om igjen – og har gjenkomponert min livsføljetong i et nytt lys.»
– Suzanne Brøgger

«Suzanne Brøgger har skrapet vekk lag av sine gamle romaner Crème Fraiche, Ja og Transparens og gjenskapt historien om kvinnens sårbare frigjørelsesfortelling.»
– Berlingske ★ ★ ★ ★ ★

«… en anledning til å få øye på Brøggers slektskap med stadig nyere generasjoner av forfattere og feminister opptatt av både begjær og normkritikk.»
– Politiken ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

«… en invitasjon til nye lesere … Koral kondenserer 1970-tallets strømninger i en enkel kjærlighetshistorie …»
– Information

  • Forfatter: Suzanne Brøgger
  • Land: Denmark
  • Sider: 448
  • Veil. pris: kr 399,-
  • ISBN: 9788248923244
  • Utgitt år: 2019
  • Innbundet/heftet: Innbundet
  • Kategori: Romaner, E-bok

Dele?

Koral

Forfatterportrett:

Download

Forside:

Download

Utgitt dato

15.01.19

Adresse

Kagge Forlag AS
Tordenskiolds gate 2
0160 Oslo
Norge

Org.nr. NO 976 741 307 MVA

Telefon & e-post

Tlf: 23 11 82 80
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bokhandlere kan henvende seg til:
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 23 11 82 80

Manus og bokideer kan sendes til:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Les mer om å sende inn manus her

Skal du lese bare én bok i år, bør du ta deg sammen

Følg oss