Velkommen til vår arv i elva

Fiske i frodig natur

Skrukkedalslaks i perfekt form

Overnatting i ny leilighet med 4 rom

Vi har en stor leilighet på gården som vi leier ut. Det er plass til åtter personer her, enten som en hel gruppe, eller som fire separate grupper (2x4 pers). Leiligheten er topp moderne og har alt man trenger for å bo, samt lagre og tørke fiskeutstyr og fryse ned fisk i stor fryse. Priser i prislisten.

Kort om vår sone

Skrukka ligger i Sone 1 og er den øverste og mest naturfarge del av elva. Sonen er omgitt av rå natur, røffe stryk og perfekte høler og parti hvor laksen, og fiskerne, stopper opp for å nye elva på hver sin side av overflaten

Elva har vært i vår familie i 53år, og har blitt som et familiemedlem som har fått plass i våre liv. Vi snakker om den og iblant med den, og føler på kroppen når den har det godt og når ting ikke er bra. Laksen i elva og fiskerne som kommer langveisfra for å fiske er som livets karusell. Det samme gjentar seg år etter år - og vi føler oss beæret over å ha ansvaret for elva som har gitt liv i Skrukkedalen i over 100 år.

Hos oss skal alt være på stell for at du som fisker skal fokusere kun på fisket og komme så tett på elva som mulig. Både fysisk og psykisk. Mange kommer igjen, og vi har fått venner for livet langs disse elvebreddene. Kanskje du bli vår neste?

Vår familie har lange tradisjoner som lakseverter
Kortreist lokalmat blir servert hver morgen

Vi gir deg lakseskjelven

Vi vet hva vi holder på med og vi kjenner elva og laksen godt. Hos oss er ikke lakseskjelven eller god mat langt unna.
Anders Kastearm, Bonde og grunneier

Kort om fisket


Slik fisker du vår sone

Fluefiskeren


Fluefisken kan fisk hele sonen. Alle områder er vadbare og med speykast kan man fiske effektivt overalt. Oftest er det små fluer og svakt synkende snører som blir brukt, men også lange svarte fluer er populære.

Spinnfiskeren


For dem som fisker med sluk, wobbler og spinner er det heller ingen begrensninger i vår sone. Allikevel ser vi at øvre del er mest populær. Vanlige laksesluker er gode, men spinnere har blir svært populære.

Markfiskeren


Endelig er markfisket lov igjen! Med bruk av sirkelkrok har markfisket igjen blitt populært i vår sone. Nedre deler av elva er mest populære, og gir lange drift på jevn bunn. I skrukkfossen er markfiske også effektivt.

La Kim guide deg til storfisken

Kim Kastearm, er sønnen på gården er født og oppvokst i Skrukkedalen og har fisket laks hele livet. Fra han kunne svinge fluestanga og drifte marken selv, har han blir spurt om hjelp fra tilreisende. Han kunnskap har overgått selv gamlefar i huset, og det ble naturlig at han skulle ta arven videre.

Nå er han 33år, har barn selv, men sin første kjærlighet, den til villaksen, sitter i for alltid. Vil du bli guidet av Kim, sender du oss en forespørsel så ordner vi nok det. Det lønner seg å være tidlig ute, for Kim guider nærmer 30 fiskere hvert år. Utstyr inngår i pakken, så det trenger du ikke å ta med - om du ikke vil.

Slik booker du hos oss

Hos oss kan du booke fiske, guiding, overnatting og gårdsferie med familien
Lyst å prate med oss? +47 123 12 123

Samarbeidspartnere

Følg oss

Praktisk info

  • Offentlig transport
  • Familieaktiviteter
  • Festivaler
  • Vannstand og vær

Generelt

  • Om Skrukkedalen
  • Turistkontoret
  • Presse
  • Privacy Policy

Nyhetsbrev