Kurssteder

 Vi har for tiden fire kurssteder:

Rosenholm - Høvik - Ski - Lørenskog

Rosenholm

Rosenholm er den eldste avdelingen vår. Her har vi vært i mange år og det er her vi har hovedbasen vår. På Rosenholm er det et stort kursmiljø med mange hunder og mange instruktører.

De fleste av kursene våre har utgangspunkt i parkeringsplassen på Rosenholm stasjon, bare 12 minutter fra Oslo sentrum, 20 minutter fra Skøyen – og ikke langt fra Ski – veldig sentralt med andre ord. Plassen har gode parkeringsmuligheter, lett tilgjengelighet, og passe med miljøforstyrrelser. Det måkes for snø om vinteren og det er ikke veldig langt til nærmeste do. Vi har blitt veldig glad i plassen, som vi nå kaller for ’vår’.

Som et ledd i miljøtreningen og for å gi deg som hundeeier førstehånds informasjon om førstehjelp og forebyggende helsearbeid på hunden din, så har alle valpene på valpekursene våre en kveld hos ”doktor’n”. Vi er da hos en av våre samarbeidspartnere i nærområdet, Nordstrand Dyreklinikk eller Kolbotn Dyreklinikk, der veterinærene sørger for at valpen og du får en fin opplevelse på dyreklinikken.

Slik kommer du deg til Din Beste Venn hundekurs på Rosenholm stasjon:

Med tog til Rosenholm: Lokaltog til/fra Ski, og vips så er du på treningsplassen vår. (Hvem andre kan skryte av at til og med toget stopper på trenigsplassen?)

Med bil: Fra E18: avkjøring Mastemyr/Kolbotn, følg veien mot Kolbotn til du har en Shell-stasjon på venstre side og ta av der. Du er nå i Rosenholmveien og har ikke langt igjen. Du passerer IBM og får like etterpå en stor parkeringsplass på høyre hånd – der er det. Sving inn på plassen, parker bilen og kom til oss!

Fra E6 (Europaveien) avkjøring Bjørndal, følg skilting mot Hauketo, deretter Holmlia. Kjør forbi Holmlia senter og togstasjon og fortsett til du får en Esso-stasjon på venstre hånd. Ta deretter første vei til venstre. Dette er Rosenholmveien. Fortsett til du ser et stort skilt med Rosenholm innfartsparkering. Der er det. (Kommer du til IBM, ja så har du kjørt for langt – snu sporenstreks og kom tilbake – vi savner deg...)

...eller du kan bruke veihjelpen øverst i det høyre hjørnet av kartet.

Høvik

Din Beste Venn, avdeling Høvik, holder kursene på parkeringsplassen ved Henie Onstadsenteret. Her har vi god plass og gode muligheter for variasjon - det er også et fantastisk turområdet rett ved - her kan hunder f.eks luftes før kurs, eller evt ta en lektur når kurset er ferdig.

Vi har i mange år hatt et samarbeid med Fornebu Dyreklinikk, noe som gjør at vi også på Høvik bl.a kan tilby en gratis helsjekk av hunden for de som går på valpekurset.

På Høvik tilbyr vi alle våre ordinære kurs.

Slik kommer du til treningsplassen

Kjør E18 - følg skilter til Henie Onstad senteret - enkelt og greit!! :-), ...eller du kan bruke veihjelpen øverst i det høyre hjørnet av kartet.

Ski

Avdelingen holder til på den store parkeringsplassen nedenfor Skeidar, på den andre siden av jernbanelinjene i forhold til Ski stasjon. (Vestsidevegen)

Vi har her vært så heldige å få et samarbeid med Follo Dyreklinikk, så alle valpene får også et hyggelig besøk hos doktor'n på Ski.

Bruk veihjelpen øverst i det høyre hjørnet av kartet for å finne fram til oss!

Lørenskog

Denne avdelingen ble startet i 2003 og har hatt samme fantastiske respons som vi har hatt i Oslo og på Fornebu. Vi er så heldige at vi får disponere parkeringsplassene på selveste Sesam stasjon (Lørenskog stasjon) til treningene våre. Sesam stasjon er en sjarmerende liten stasjon med en stasjonsbygning som ble bygget allerede i 1901. Kursplassen på Lørenskog er intim og gir gode omgivelser for læring.

Valpekursene i Din Beste Venn inneholder bl.a et besøk hos dyrlegen (for at valpen din skal få en positiv erfaring med doktor’n). På Lørenskog har vi gjort en avtale med Moseng Dyreklinikk, så en av kurskveldene blir hos dem - da blir det gratis ”helsjekk” og informasjon om ting som gjelder helse.

Det er selvfølgelig åpent for alle å komme med innspill til temaer og til å stille spørsmål.

Treningsplassen er lett tilgjengelig både med offentlig transport (toget stopper jo på treningsplassen) og med bil.

Miljøtrening er viktig for oss – på grunnkurs og Videregående 1 kurs benytter vi oss av nærheten til toget og tar rett og slett en togtur.

På Lørenskog tilbyr vi alle våre ordinære kurser.

Instruktørene i Din Beste Venn gleder seg til å se dere på kurs på Lørenskog

Kontakt oss på e-post, kurstlf.:4809 9092, eller i en av butikkene våre …
  • Butikk Hauketo
    Ljabruveien 87, åpent hverdager 11.00–18.00, lørdager 10.00–15.00, eller på telefon 22 61 11 16
  • Butikk Oppegård
    Sætreveien 1 (inngang Skiveien), åpent hverdager 11.00–18.00, lørdager 10.00–15.00, eller på telefon 66 80 02 20